Carnaval, carnaval! Carnaval t'estimoooo!!!

Més que mai aquest carnaval ha sigut màgic de debò gràcies a les criatures en les que La Retocada es va convertir per un dia, follets màgics.

 

És una de les festes més divertides de la nostra ciutat. Però el que realment la fa encara més divertida és participar dins d'una comparsa.

La Retocada gaudeix al màxim any rera any i sempre està oberta a la participació de tothom que vulgui.

 

Al carnaval de 2019 vam fer homenatge musical a una gran cantant de Brasil Beth Carvalho, tocant uns temes seus i gaudint-ho a tope.

 

Salut i sambaaaa!!!

 


Carnaval 2018 - El cos de bombers de La Retocada apaga els focs sambant.

El cos de bombers de La Banda Retocada apaga i alhora encèn focs amb la samba. 

Un bolo súper divertit el de carnaval i amb el que la festa es viu tant dins de les comparses com a fora.

Si t'has quedat amb les ganes de viure-ho amb La Retocada prepara't per lany vinent!!

 

La música en directe és del millor i la samba és la reina dels carnavals.

Portem amb La Retocada l'essència de Brasil!

 

Salut i sambaaaa!!!


Carnaval 2017 - Els súperherois de La Retocada salven la ciutat amb la seva samba!!

Tot un gust salvar la nostra ciutat a ritme de samba com a súperherois!!!!

Com cada any una actiació divertida, diferent, i molt ben acompanyats amb la nostra súper comparsa formada per amics, família i sobretot pels nois de Down Lleida que s'ho van passar d'allò més bé ballant la nostra Boira Pixanera i La Festa Carnavalesca.

 

I la festassa de després a Rufea no va tindre desperdici!!! 

 

Llestos per seguir treballant i pensant en la temàtica del proper carnaval!!

 

Salut, carnaval i sambaaaaaa!!!Carnaval 2016 - Passin i vegin al gran CIRCUS RETOCAT!!

Ja ha passat el carnaval i amb tristor li diem adéu, però amb il·lusió ja comencem a prepara el carnaval 2017!!! Això és un no parar!!! Jajajja

 

Aquest any La Retocada ens vam introduir en el món del circ. Un món de color, rialles, il·lusions i samba. Tots els personatges que podeu trobar en un circ estaven representats al nostre CIRCUS RETOCAT: pallassos, mags i les seves show girls, titelles. homes forçuts, dones barbudes, ballarines, domadors amb els seus animals, homes bala, majorets, pitonisses, faquirs, malabaristes, mims i com no, presentadors de circ!!

 

Una rua divertidíssima, amb bona samba lleidatana amb les nostres cançons de “La Boira Pixanera” i la “Festa Carnavalesca”, amb músics i cantants en directe, la única comparsa d’aquest estil i amb motles ganes de fer sambar als lleidatans.

A part dels músics, ens va acompanyar la comparsa formada per un munt d’amics disposats a passar-ho increïblement bé i continuant la festa després de la rua al sopar i farra posterior amb La Banda Retocada, festa organitzada per la mateixa banda per allargar la celebració i la felicitat del carnaval.

 

L’any que ve segur serà com a mínim com enguany, però ja us diem que estem començant a treballar per intentar que encara sigui millor. Així que si vas gaudir com mai i vols repetir o si t’ho vas perdre i en vols formar part, no deixis de contactar amb nosaltres, repetiràs!! I per fer-te una idea de com va anar de bé, busca el video Carnaval 2016 ;)

 

I ara a preparar també la propera actuació de La Banda Retocada que serà per la batalla de les flors, el proper 11 de maig.

 

Salut samba, i carnavaaalll!!Carnaval 2015...  Carnaval medieval!

Quina gran festa el carnaval!!! A nivell popular i folklòric de la nostra ciutat i sobretot a nivell de l’associació A.P.E.L. amb La Banda Retocada, Retumbeu de Fraga i Xikalkà d’Alcarràs tocant la millor samba de Lleida i acompanyats pels nostres estimats “comparseruuuus”!!! Una convinació brutal per un carnaval de categoria i culminat amb un sopar exquisit, cuinat amb molt amor pel xef Donato, i una festa divertidíssima, farcida de bon rotllo i amb molt bona companyia!!! Una pena que s’acabés però aquest bon gust de boca ens fa tindre més ganes d’un carnaval d’aquest nivell l’any vinent, així doncs, aquells que no heu vingut aquest any, ja sabeu què heu de fer el proper carnaval… VINDRE AMB A.P.E.L. (La Banda Retocada) a gaudir i compartir felicitat!

 

Esperem i desitgem que tots els que ens vau veure a la rua gaudíssiu de la nostra samba lleidatana, amb les cançons de “La boira pixanera” i “Festa carnavalesca”, tant com nosaltres ho vam fer tocant, cantant i ballant. Enguany vam fer un salt en el temps fins a l’edat mitjana disfressant-nos de medievals, des de personatges nobles i de la realesa fins a les classes baixes del poble. I tot gràcies a l’ajuda i la paciència de la Goretti Herrero, i les treballadores de Goretti moda i llar.

 

Només que sapigueu que la junta d’A.P.E.L. ja està donant-li voltes al coco pel carnaval 2016!!

 

Salut i sambaaaaa!!!!


Carnaval 2014: Festival Zombie!!

Quan ja pensàvem que no ens recordàvem i sembla que hagi passat més temps del que ha passat... PAM!! Torna el record d’un gran dia de festa i diversió, EL CARNAVAAAAALLLL!!!!

 

Gran quantitat de lleidatans van sortir al carrer a gaudir del carnaval d’enguany.

Molta gent disfressada, i també sense disfressar, van atansar-se a la Rambla de Ferran per veure i viure la rua. Una rua plena de diversitat de disfresses, de festa i de música!!!

Però encara més gent va se la que va decidir participar-hi des de dins, o sigui disfressant-se i formant-ne part activament d’aquesta rua!!

 

Està clar que no hi ha ciutat al món que pugui fer-li ombra a la gran ciutat de Rio de Janeiro amb els seus mundialment famosos carnavals, i la festa del “sambódromo”, però a la nostra estimada ciutat de Lleida no ens podem queixar de les ganes de gresca que tenim per aquesta gran ocasió com és el carnaval. Aquest any res a envejar a l’any passat. Moltes carrosses, gran diversitat de comparses, festa i música, molta música, i com no podia ser d’altra forma. en directe la portàvem nosaltres, La Banda Retocada, que juntament amb La Trempatina i molts més amics que es van animar a acompanyar-nos i a gaudir-ne, vam ser infestats i convertits en zombies, de totes les edats, classes socials, professions i en tots els estats de conversió!! ;D

I l’actuació de La Banda, tot i ser dura i que requeria resistència muscular per no parar de tocar durant tot el recorregut de la rua, va ser un èxit! Va complir les expectatives de músics, comparsa, seguidors i d’aquells qui no ens coneixia. Va agradar, va animar, va engrescar, va donar al·legria i color i ens va fer sambar a tots!!

Com ha de ser una festa d’aquest caire es podia veure gent disfressada a totes hores i de qualsevol cosa, als bars, a les botigues, als autobusos... i és que com bé diu la dita: “Per carnaval… tot s’hi val!!!” Però com que la nostra carrossa es deia Festival Zombie l’hem adaptat: “Per carnaval… FESTIVAAAALLLL!!!!” ;p

 

 

Au! A començar a pensar en la temàtica pel carnaval de l’any vinent i a assajar per la Batalla de les Flors!!!


Carnaval hippie 2013

 

La Banda Retocada l'ha "liat" molt grossa en aquest carnaval, i hem pensat que la millor manera de celebrar-ho és fent un rediseny de la pàgina web. Més directa, fàcil i amb molta més informació dels nostres canals de contacte. 
Esperem veure't amb nosaltres molt aviat!!

 

 

Salut, samba i carnaval!!!