DIA DE LA MÚSICA

BATUCADA POPULAR DE LLEIDA


BATUQUEM TOTS!!!

Un any més La Banda Retocada celebra el Dia de la Música amb una GRAN batucada popular, aquest any ja és la 7ª, on han vingut a tocar amb nosaltres escoles, bandes, batucades i grups depercussió de la província de Lleida.

 

Enguany hem arribat als 250 participants amb els que vam fer un taller de percussió previ i així poder tocar plegats alguns dels temes més mítics de La Banda Retocada.

 

Si t'has quedat amb les ganes de participar, no et despistis l'any vinent i posa't en contacte amb nosaltres.

 

A més aquest any hem canviat l'emplaçament i ho hem fet al teatre de l'escorxador. Un lloc idoni per acollir tanta gent i gaudir de la música.

 

Salut i percuuuuu!!!!

 


I JA EN VAN 6!!!

Aquesta és la samarreta que t'emportaràs per haver vingut!!
Aquesta és la samarreta que t'emportaràs per haver vingut!!

  

La calor ja ens acompanya i això vol dir que el curs s'acaba i implica que només queda una actuació de La Banda Retocada, el Dia de la Música, el dissabte 20 de juny a la tarda.

I quina pot ser la millor forma que compartir el que ens uneix, la música i la percussió!! Per això des de fa 6 anys aprofitem el Dia de la Música per organitzar una batucada popular amb tots aquells que vulguin vindre a tocar plegats.

 

Si estàs en algun grup de batucada o percussió, o en una escola de música i us ve de gust vindre tota la colla o individualment, és el moment!!! 

Tots aquells que volgueu, farem 2 assaigs previs al Dia de la Música, el dia 8 i el 15 de juny, de 21 a 22h, i el mateix dia farem un assaig previ.

Si esteu interessats contacteu amb nosaltres i us informarem detingudament de tot el que calgui.

 

Va! animeu-vos que en gaudirem molt!!! 

 


160 percussionistes donant-ho TOT!!

Fem un xic de memòria… fins el passat 21 de juny… GRAN dia el del Dia de la Música d’enguany, GRAN rècord d’assistència, com mai!! 160 persones (que es diu ràpid!) tocant plegades, gaudint i fent gaudir a tots els que vau acompanyar-nos en aquell dia!!

Una experiència brutal, molt especial, amb molt caliu i amb moltes, moltes ganes de repetir el proper 21 de juny!!

 

Agrair a totes les bandes, escoles i colles que van participar-hi i que van treballar els ritmes prèviament per tal que sortís tant bé com va sortir, als quals emplacem per l’any vinent. I aquests van ser:

Escola de música l’Intèrpret, Escola de música Músics, Escola de música de Rosselló, Grup de batucada Bandelpal de Balaguer, Grup de batucada Retumbeu de Fraga, Grup de batucada Bentukada de Benabarre, Grup de batucada Fot-li fort de La Floresta, Grup de batucada Petebé d’Alguaire, Grup de batucada d’Almacelles, Diables l'Espetec d’Agramunt i Dimonis del trons de Lleida.

I tots aquells que vulgueu celebrar el Dia de la Música i gaudir-ne al màxim no dubteu en contactar amb nosaltres i participar-hi!! Us esperem!!!

 

 

Salut i percussió!!!!!

 

 


Gràcies per aquest gran Dia de la Música!!!

 

Quin gran poder de convocatòria que va tindre el Dia de la música!!!! 

 

Moltes gràcies a aquells que vàreu vindre a gaudir de la festa d'aquest dia, (vam ser més de 100 músics de totes les edats!!!), fent entre tots un molt bon treball d'equip i celebrar tots junts aquest gran dia!

Aques any hi han participat: La Banda Retocada (grup de batucada de Lleida), L'intèrpret (escola de música de Lleida), Músics (escola de música de Lleida), Retumbeu (grup de batucada de Fraga) i Bandelpal (grup de batucada de Balaguer). Tots aquet grups ja havíem gaudit del Dia de la Música plegats anteriorment i repetien experiència, a excepció dels Bandelpal, que s'estrenaven tocant en el Dia de la Música. 

Esperem que l'any vinent puguem augmentar la família!!

I junts, músics i públic, vam viure un gran dia, perquè va ser un èxit total de públic que ens va donar el seu suport i ens va transmetre la seva escalfor. Gràcies a tots!! Esperem que l’any que ve sigui, com a mínim, tan positiu i divertit com aquest! 

 

 

Salut i samba!

 

 


Ja està aquí!! Ja arriba de nou!! El dia de la música s’apropa!! 

Aquest any el dia 21 de juny cau en divendres, però no per això canviarà res!!! 

Amb un programa interessant de veritat, el dia de la música promet ser tan o més destacable, amè, divertit i variat que mai. 


I, com a agrupació musical, amb el soroll que fem i el ritme que portem i transmetem, La Banda Retocada no podia deixar de participar-hi, com ve fent ja fa uns anys. 

A més a més, es sumaran a La Banda Retocada, en aquesta gran ocasió, els grups i escoles: Retumbeu, de Fraga, Bandelpal, de Balaguer, l’escola de música L'intèrpret, de Lleida i l'escola de música Musics, de Lleida. 


Així doncs, aquest divendres celebrarem plegats aquest dia tan important i especial pels músics, els amants de la música i pel món, perquè... què seria del món sense música??? 

 


Preparem-nos per sortir als carrers de la nostra ciutat a cantar, ballar i tocar!!! 

La Banda Retocada us estarem esperant, però aquest any en un emplaçament diferent als darrers, enguany a la plaça Mossen Jacint Verdaguer, davant de l’auditori Enric Granados, de 19:30 a 21h!!!


Salut i música!!!!